Invisalign

Invisalign prozirni aparatić za zube najnapredniji je sustav prozirnih folija za ispravljanje zubi na svijetu. Gotovo je nevidljiv, udoban za nošenje, gotovo bezbolan i jamči vrhunske rezultate.

S obzirom na težinu ortodontske anomalije pacijenta, postoje tri paketa s različitim brojem Invisalign prozirnih folija (alignera) :

Invisalign Express – paket za najjednostavnije slučajeve, sastoji se od maksimalno 7 različitih folija i traje do 6 mjeseci,
Invisalign Lite – paket za jednostavnije estetske korekcije, sastoji se od maksimalno 14 različitih folija i traje do godinu dana,
Invisalign Comprehensive – paket za kompliciranije estetske korekcije i velike korekcije zagriza, sastoji se od neograničenog broja folija i najčešće traje duže od godinu dana.

Invisalign sustav jednostavan je za korištenje te zahtjeva manji broj kontrola i posjeta stomatologu a prozirne folije je potrebno nositi 22-24 sata dnevno.  Uspjeh terapije značajno ovisi o suradnji pacijenta i poštivanju pravila nošenja folija jer folije koje nisu u ustima dovoljan broj sati ne mogu odraditi svoj zadatak. Nakon što određena folija ispravno pomakne zube pacijent sam kod kuće stavlja iduću i tako svakih 7-14 dana u dogovoru sa stomatologom.

S obzirom da su kontrole rjeđe nego kod drugih ortodontskih sustava, svaki pacijent može skinuti aplikaciju My Invisalign na svoj mobitel te putem nje slati fotografije, videozapise i poruke stomatologu te na taj način pratiti tok svoje terapije.

Invisalign sustav je gotovo bezbolan a njegova najveća prednost, uz činjenicu da je gotovo nevidljiv, je što pacijent i dalje može neometano održavati oralnu higijenu te je tako uvelike smanjen nastanak karijesa u toku ortodontske terapije. Nakon završetka ortodontske terapije, potrebno je nositi retainer. Retainer je prozirna folija koja drži zube u položaju koji smo dobili nakon završetka terapije, ona se prvih nekoliko mjeseci nosi cijeli dan a kasnije samo po noći.

Rezervirajte svoj termin za pregled na besplatni broj telefona 0800 4554 ili e-mail adresu info@dcostojic.hr
Dental Centar Ostojić – Prava adresa za tvoj osmijeh!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno