2020. godina u Dental centru Ostojić

Kako ćemo pamtiti 2020. godinu? Sigurno ne po dobrome, ali smo od nje puno i naučili priznali mi to sebi ili ne..

Ono što smo mi kao tim naučili jest da je zajedništvo jaka sila koja doista može pomicati sve granice i kako je najvažnije ne dozvoliti nikome i ničemu da taj kolektiv razjedini.  U najtežim vremenima ostali smo svi na okupu i zajedno se trudili očuvati svako radno mjesto u kolektivu.

Naučili smo da se neprestano moramo boriti; boriti da pacijenti i u kriznim vremenima dobiju savršenu uslugu, naučili smo da i kada je najteže i najopasnije moramo našim pacijentima biti na usluzi i ne smijemo nikako pokleknuti strahu. Ono što smo sigurno naučili je kako se brzo reorganizirati u poslovnom smislu i da bez obzira na sve restrikcije i ugroze, moramo pružiti najsigurniju uslugu svojim klijentima.
Sukladno tome, kako smo radili od ožujka ove godine do danas, kad se svijet okrenuo naopačke kao u nekom SF filmu, objasnit ćemo podrobno…

Prvo i osnovno, podigli smo mjere opreza na viši nivo! Uveli smo strogu trijažu pacijenata, dodatne upitnike o zdravlju, mjerenje temperature, održavanje i kontrola socijalne distance pacijenata u čekaonici, kupili dodatnu zaštitnu odjeću i dodatne zaštitne maske za sve zaposlenike te uveli strogu kontrolu nošenja maski za sve pacijente u klinici. Uveli smo dodatne mjere sterilnosti po ordinacijama, dezinfekciju zraka u svim prostorijama klinike više puta dnevno, konstantno čišćenje čekaonica te postavljanje dezinfekcijskih sredstava na svakom uglu klinike.
Ono što su pacijenti prepoznali je brzina dobivanja kvalitetne usluge, sve na jednom mjestu! Nema hodanja od – do u vremenima pandemije, kod nas, u sigurnim uvjetima, možete učiniti svu potrebnu rendgensku dijagnostiku, očitanje snimaka od strane stručnjaka i dobiti detaljan plan terapije uz odgovarajuću financijsku ponudu!

Ono što je najviše razveselilo sve klijente su popusti koje je za njih pripremio Dental Centar Ostojić! U vremenima sve većih neizvjesnosti, pacijentima su ponuđena pristupačna rješenja koja su zadovoljavala njihove kliničke potrebe, ali i financijske mogućnosti i to je rezultiralo stotinama lijepih i veselih osmijeha i u ovim tmurnim vremenima. A osmijehe na lica ljudi želimo vraćati i dalje, i kada, ako ne sada, u predbožićnom razdoblju!

Mega popusti su aktivni, nazovite i dogovorite svoj termin za besplatni prvi pregled i iskoristite priliku!

Dental Centar Ostojić neće dozvoliti da Vam Grinch oduzme radosti Božića! Javite nam se s povjerenjem i ispratimo ovu 2020. kakva god da bila, velikim blistavim osmijehom i dočekajmo Novu godinu hrabri i puni optimizma, jer dokazali smo više puta kroz povijest da mi sve možemo!

 

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno