Savjetujemo Vas o najboljem rješenju za Vaš dentalni problem

Napišite nam svoje pitanje, a mi ćemo Vam dati najbolji savjet

Oralna kirurgija

Potpuno opremljene kirurške sale pod stručnim vodstvom specijalista oralne kirurgije sa više od dvadeset godina iskustva.

Imate problema? Potreban Vam je oralni kirurg?

Ponosni smo predstaviti dvije potpuno opremljene kirurške sale u našem dentalnom centru pod stručnim vodstvom dva specijalista oralne kirurgije sa više od dvadeset godina iskustva. Prepustite se u ruke vodećih oralnih kirurga u Zagrebu i najkompliciranije zahvate riješite bez straha od boli i mogućih komplikacija.

Pokrivamo sve domene koje spadaju pod oralnu kirurgiju – od vađenja umnjaka, upaljenih zubi, vađenja cisti sa potrebnom PhD analizom, apikotomije pa sve do velikih koštanih augumentacija, nivelacije grebena i potrebnih kirurških priprema za ugradnju implantata.

Što je zapravo Oralna kirurgija?

Oralna kirurgija je grana stomatologije koja se bavi raznim kirurškim zahvatima na području oralne šupljine. Najvažniji i najčešći zahvati u oralnoj kirurgiji su upravo vađenje zuba bilo da se radi o jednostavnim vađenjim, kompliciranim vađenjim ili alveotomijama. Slijedeći zahvati koji slijede po učestalosti bi bile apikotomije, cistektomije, dizanje sinusa, ugradnja implantata, modelacije i nivelacije grebena, odstranjivanje papiloma, fibroma, mukokela i ostali potrebni kirurški zahvati. .

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno