Savjetujemo Vas o najboljem rješenju za Vaš dentalni problem

Napišite nam svoje pitanje, a mi ćemo Vam dati najbolji savjet

Oralna kirurgija

Potpuno opremljene kirurške sale pod stručnim vodstvom specijalista oralne kirurgije s više od dvadeset godina iskustva.

Imate problema? Potreban Vam je oralni kirurg?

Ponosni smo predstaviti dvije potpuno opremljene kirurške sale u našem dentalnom centru pod stručnim vodstvom dva specijalista oralne kirurgije s više od dvadeset godina iskustva. Prepustite se u ruke vodećih oralnih kirurga u Zagrebu i najkompliciranije zahvate riješite bez straha od boli i mogućih komplikacija.

Pokrivamo sve domene koje spadaju pod oralnu kirurgiju – od vađenja umnjaka, upaljenih zubi, vađenja cisti sa potrebnom PhD analizom, apikotomije pa sve do velikih koštanih augumentacija, nivelacije grebena i potrebnih kirurških priprema za ugradnju implantata.

Što je zapravo oralna kirurgija?

Oralna kirurgija je grana stomatologije koja se bavi raznim kirurškim zahvatima na području oralne šupljine. Najvažniji i najčešći zahvati u oralnoj kirurgiji su upravo vađenje zuba, bilo da se radi o jednostavnom vađenju, kompliciranim vađenjima ili alveotomijama. Slijedeći zahvati koji slijede po učestalosti bi bile apikotomije, cistektomije, dizanje sinusa, ugradnja implantata, modelacije i nivelacije grebena, odstranjivanje papiloma, fibroma, mukokela i ostali potrebni kirurški zahvati.

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno