Suvremena dentalna klinika

Upoznajte nas

Danas u moru dentalnih centara i stomatoloških ordinacija teško se odlučiti kome ukazati svoje poverenje, posebno nakon niza loših iskustava i osjećaja da nitko ne može riješiti vaš problem. Tisuće zadovoljnih pacijenata iz cijelog svijeta dokaz su ustrajnosti našeg tima u rješavanju i najzahtjevnijih slučajeva. Kontaktirati Dental Centar Ostojić znači dati se u sigurne ruke stručnjaka koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Virtualna šetnja klinikom

Zašto mislimo da smo pravi odabir?

Brzina, preciznost i jednostavnost – to su tri ključne stvari u stomatologiji koje smo u proteklih dvadeset godina podigli na višu razinu. Skratili smo put od Vaše želje za savršenim osmijehom do njegove potpune realizacije vrhunski organiziranim timom koji Vas prati od samog početka do potpunog oporavka.

Profesionalan tim stručnjaka

Možemo se pohvaliti da smo u proteklih dvadeset godina uspjeli okupiti vrhunski tim stomatologa koji pokrivaju sve domene stomatologije kako bismo omogućili našim pacijentima besprijekornu uslugu.

Moderna oprema

Naš Dental Centar opremljen je suvremenom opremom i vrhunskim dentalnim stručnjacima.

Dental Centar Ostojić tehnološki je opremljen suvremenom stomatološkom opremom renomiranih svjetskih proizvođača. Na taj način vrhunski tim stomatologa prati suvremena oprema što rezultira uslugom na najvišoj razini. Planmeca, Waterlase, Biolase, Piezon Master Flow, Fotona samo su neki od brendova koji krase naše ordinacije. Naš zubotehnički laboratorij omogućava vlastitu proizvodnju svih protetskih komponenti suvremenom CAD CAM tehnologijom i na taj način u potpunosti individualizirane radove.

Dijagnostički centar

Uz modernu opremu imamo i vlastiti CT centar kako bismo pacijentima omogućili sve rendgenske pretrage na jednom mjestu bez čekanja u svega nekoliko minuta.
Dental Centar posjeduje vlastiti planmeca uređaj za digitalni ortopan, cbct dijagnostiku, a sve ordinacije opremljene su intraoralnim rvg uređajima na samim fiziološkim jedinicama.

Besplatan smještaj unutar Dental Centra

U Dental Centru Ostojić jako brinemo o pacijentima. Za sve one koji borave izvan Zagreba osigurali smo besplatan smještaj u sklopu Dental Centra. Apartmani s kategorizacijom 4 zvjezdice zadovoljit će sve Vaše potrebe i ugodan postoperativni odmor, a naše osoblje Vam je na raspolaganju 24 sata na dan.

Galerija slika:

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno