Savjetujemo Vas o najboljem rješenju za Vaš dentalni problem

Napišite nam svoje pitanje, a mi ćemo Vam dati najbolji savjet

Upoznajte nas

Danas u moru dentalnih klinka i stomatoloških ordinacija teško se odlučiti kome ukazati svoje poverenje, posebno nakon niza loših iskustava i osjećaja da nitko ne može riješiti vaš problem.

Tisuće zadovoljnih pacijenata iz cijelog svijeta dokaz su ustrajnosti našeg tima u rješavanju i najzahtjevnijih slučajeva.

Kontaktirati Denetal Center Ostojic znači dati se u sigurne ruke stručnjaka koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost.

Zašto mislimo da smo najbolji odabir?

Brzina, preciznost i jednostavnost – to su tri ključne stvari u stomatologiji koje smo u proteklih dvadeset godina podigli na višu razinu.

Skratili smo put od Vaše želje za savršenim osmijehom do njegove potpune realizacije vrhunski organiziranim timom koji Vas prati od samog početka do potpunog oporavka.

Profesionalni tim stručnjaka

Možemo se pohvaliti da smo u proteklih dvadeset godina uspjeli okupiti vrhunski tim stomatologa koji pokrivaju sve domene stomatologije kako bi omogućili našim pacijentima bezprijekornu uslugu.

Najmodernija oprema

Dental centar Ostojić tehnološki je opremljen najsuvremenijom stomatološkom opremom najboljih svjetskih proizvođača. Na taj način vrhunski tim stomatologa prati najsuvremenija oprema što rezultira uslugom na najvišoj razini.
Planmeca, Waterlase, Biolase, Piezon Master Flow samo su neki od brendova koje krase naše ordinacije.
Naš zubotehnički labaratorij omogućava nam vlastitu proizvodnju svih protetskih komponenti najsuvremenijom CAD CAM tehnologijom i na taj način u potpunosti individualizirane radove.

Dijagnostički centar

Uz najmoderniju opremu imamo i vlastiti CT centar kako bi pacijentima omogućili sve rendgenske pretrage na jednom mjestu bez čekanja u svega nekoliko minuta.

Klinika posjeduje vlastiti planmeca uređaj za digitalni ortopan, cbct dijagnostiku, a sve ordinacije opremljene su intraoralnim rvg uređajima na samim fiziološkim jedinicama.

Besplatni smještaj unutar klinike

U Dental centru Ostojić jako brinemo o pacijentima, te za sve one koji borave izvan Zagreba osigurali smo besplatan smještaj u sklopu klinike. Apartmani sa kategorizacijom 4 zvijezdice zadovoljit će sve vaše potrebe i ugodan post operativni odmor, a naše osoblje Vam je na raspolaganju 24 sata na dan.

Galerija slika:

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno