Liječenje zuba Fotona laserom

Konstantna bol na toplo ili hladno, pulsirajuća bol i bol pri zagrizu ukazuju na upalu zubnog živca. Do upale dolazi kada se karijes ekspanzivno širi, prodire kroz dentin te dolazi do pulpe (živca). Odgađanje posjete stomatologu uzrokuje komplikacije koje nerijetko završe vađenjem zuba. Tim našeg dental centra svojim pacijentima nudi revolucionarnu i najsuvremeniju tehnologiju za liječenje bolnih zuba (pulpitisi, nekroze, periapikalni procesi).

Fotona Dentalni Laser

Dentalni laseri su u potpunosti revolucionirali stomatološku praksu s tretmanima koji su brži i efektivniji nego ikad. Sa preko 50 godina iskustva u laserskoj tehnologiji, Fotona laserski sistemi vode stomatološku industriju naprijed na novu razinu savršenstva s nenadmašnom preciznošću, performansama i lakoćom uporabe. Fotona je prvi proizvođač koji je predstavio dvije komplementarne laserske valne duljine (Er: YAG i Nd: YAG) u jednom sustavu (Twinlight, 1994.) i prvi koji je razvio zubni laser koji nadmašuje uobičajenu rotacijsku bušilicu (Fidelis Plus II, 2004.) . Tvrtkin revolucionarni sustav LightWalker® AT, predstavljen 2011. godine, prvi je svjetski zubni laser spreman za skener, kao i prvi koji koristi QSP (Quantum Square Pulse) tehnologiju za krajnju preciznost i performanse. U 2019. godini Fotona je predstavila novu generaciju SkyPulse® prijenosnog zubnog laserskog sustava Er: YAG, koji se može prilagoditi svakoj pojedinačnoj ordinaciji kako bi udovoljio potrebama moderne stomatološke ordinacije. Jedinstveni dizajn SkyPulsea omogućuje dodatnu opremu diodnih modula za najširi raspon valnih duljina diodnih lasera, koji se sve češće koriste u stomatologiji kao dodatak konvencionalnoj terapiji. I laserski sustavi LightWalker® i SkyPulse® osvojili su prestižnu nagradu Red Dot Design Award za izvrsnu estetsku formu i neusporedivu funkcionalnost.
Danas je Fotona prepoznata kao svjetski lider u inovacijama i razvoju novih stomatoloških aplikacija i tehnologija, usko surađujući s vrhunskim sveučilištima i stomatološkim istraživačkim centrima širom svijeta.

lijecenje zuba laserom u dental centru ostojic
liječenje zuba laserom

Prednosti dentalnog lasera Fotona


– Čitav niz tretmana tvrdog i mekog tkiva,
– Izuzetno precizno rezanje i ablacija tvrdog tkiva,
– Jednostavni i učinkoviti endodontski tretmani,
– Kirurški zahvati koji krvare malo ili nimalo, uz istodobnu dezinfekciju,
– Kada odaberete Fotonu, odabirete tvrtku posvećenu dizajniranju, proizvodnji i isporuci laserskih sustava s najboljim performansama na svijetu.

Iskustva pacijenata

Iskustva pacijenata nakon fotona dentalnog lasera obično su pozitivna. Mnogi pacijenti prijavljuju da je postupak bezbolan ili minimalno bolan i da su vidjeli značajno poboljšanje zdravlja i izgleda svojih desni i zuba. Ne dozvolite da Vas problemi sa zubima sprječavaju da se nasmijete! Kontaktirajte nas i saznajte više o tome kako Vam ovaj revolucionaran dentalni laser može pomoći da postignete zdrave i lijepe zube.

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno