Dental Centar Ostojić – Makeover

 

Život piše najzanimljivije priče, pa smo odlučili ovu priču podijeliti zajedno s vama…

Gospodin Srećko godinama muku muči sa zubima. Prioriteti su mu oduvijek bili obitelj, posao i prijatelji. Financija nije bilo nikad previše, pa se briga o oralnom zdravlju zapostavljala i s godinama se situacija pogoršavala. Kada su počeli bolovi i problemi sa žvakanjem, sve češće glavobolje zbog lošeg zagriza, Srećko je odlučio riješiti svoj problem. Nakon posjeta raznim stomatološkim centrima i bezbroj ponuda koje su mu bile nedostižne, došao je i u Dental Centar Ostojić na preporuku svog prijatelja.

 

 

Na prvom pregledu upoznao je doktoricu Renatu Ostojić s kojom je dugo pričao i ispričao svoj život, mogućnosti i želje. Nakon učinjenih svih potrebnih rendgenskih snimki i u dogovoru s pacijentom, došlo se do izbora najboljeg mogućeg rješenja.

 

 

Plan terapije sastojao se od fiksnih cirkonskih mostova u fronti, a u lateralnim područjima gdje nije bilo dovoljno kosti, odlučili smo se za Thermopress/vertex mobilne proteze. Sam proces nije trajao dugo, svega desetak dana.

 

 

Nakon svih endodontskih priprema i konzervative, izbrusili su se njegovi preostali zubi i uzeo se otisak za fiksne cirkonske mostove čija je svrha bila povezivanje i nadomjestak nedostajalih zubi. U stražnjim dijelovima odluka je pala na Thermopress bezmetalne proteze koje nemaju nikakvih vidljivih kvačica već se prozirnim pelotama nastavljaju na cirkonske mostove i tako se postiže vrhunska estetika i funkcionalnost.

 

 

Nakon što je gospodin Srećko dobio svoj završni rad, njegovoj sreći nije bilo kraja! Osmijeh od uha do uha, novo samopouzdanje, novodobiveni elan za jedan novi životni početak.

 

 

Pogledajte njegov put od samozatajnog, zatvorenog i nesretnog oca dvoje djece do samouvjerenog i veselog muškarca. Ovakvi nas slučajevi obogaćuju i tjeraju da još više ulažemo u sebe kao ljude i doktore, da ulažemo u svoju edukaciju i opremu i da zajedno kao tim budemo mali dio ovako velikih i pozitivnih priča.

 

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno