Dvodnevna edukacija iz domene implantologije

Uz istočnu obalu Bodenskog jezera na tromeđi triju država Njemačke, Austrije i Švicarske, smjestio se pitoreskni gradić Lindau koji je i službeno sjedište bavarskog okruga Schwaben. U suradnji s Dentsply Sironom otišli smo do Njemačke u ordinaciju dentalne medicine dr. Roberta Nölkena, spec. oralne kirurgije i parodontologije na još jednu edukaciju iz domene implantologije. Dvodnevna edukacija sastojala se od teorijskog dijela te praktičnog rada iz kojeg se štošta dodatno naučilo od njemačkog kolege iz protokola imedijatne ugradnje implantata te njegova imedijatnog protetskog opterećenja.

Astra EV serija implantata svakim se danom pokazuje kao odličan odabir implantata za tu vrstu protokola i ova nas je edukaciju još više uvjerila da je nastavak naše dugogodišnje suradnje s Astra Tech implantatom odličan odabir! Uz naše odlične oralne kirurge, dr. Renata u Dental Centru Ostojić svojim klijentima i pacijentima nudi najviše standarde u dentalnoj medicini i tako osigurava svim pacijentima siguran i kvalitetan zahvat, te pri tom omogućava dugotrajan i kvalitetan rad. I dalje se u svijetu vode polemike oko imedijatnog opterećenja, ali modernizacija tehnologije ide nam u korist, te nam pomaže u dentalnoj medicini ići u korak sa sve užurbanijim načinom života! Nedostaje li Vam zub i želite rješenje – odmah? Astra EV nudi mogućnost ugradnje implantata i opterećenje provizornom krunom u istom danu. Javite se na svoj stručni prvi pregled već danas!

Zahvaljujemo se dr. Nölkenu što nas je lijepo ugostio u svojoj ordinaciji i nesebično podijelio svoja znanja i iskustva s novom serijom implantata Astra EV, te Dentsply Sironi na odličnoj organizaciji edukacije.

 

 

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno