Edukacija – primjena lasera u dentalnoj medicini

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

PHA+PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL1paODlnMi11bnI4IiB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIj48L2lmcmFtZT48L3A+

I ova subota nam je bila radna, ali malo drugačija od ostalih subota. Danas smo imali čast da nas je posjetio dr. Damir Šnjarić, čija je uža specijalnost područje endodoncije i primjena Fotona lasera u njoj. Diplomirao je na studiju stomatologije pri medicinskom fakultetu u Rijeci 1999. godine, a nakon toga nastavlja svoj obrazovni put na postdiplomskom znanstvenom studiju iz biomedicine. Magistrirao je 2005. godine u Zagrebu. Član je Hrvatske komore dentalne medicine,Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog endodontskog društva.

Fotona laseri od 1993. godine biser su slovenske tehnologije. Njihova trideseto godišnja tradicija ih svrstava u jedne od vodećih kompanija u laserskoj tehnologiji, pa samim time je njihova prisutnost što u dentalnoj medicini što u estetskoj sve traženija i veća.

Dental centar Ostojić kao jedna od vodećih poliklinika u regiji, konstantnim ulaganjima u tehnologiju, želi svojim pacijentima ponuditi vrhunsku uslugu i to upravo čini akvizicijom serije Fotononinog lasera – LightWalkera®. LightWalker® je revolucija u primjeni laserske tehnologije i nudi niz mogućnosti u dentalnoj i estetskoj medicini. Poboljšan softver, hardware, 5 različitih pulsnih duljina, PIPS protokol (photon-initiated photoacoustic streaming), nema direktnog kontakta s tkivima, stoga nema vibracija pa je bol svedena na minimum, doslovno se laser vodi na sporna zahvaćena područja koja treba tretirati, a on istovremeno usporava svoju snagu kad sustigne zdravo tkivo te ga tako ne oštećuje. Mogućnosti su mnogobrojne, ali ono što je najvažnije je to da je za pacijente ugodan i bezbolan, a izrazito lagan za korištenje doktorima.

Usavršavanja i dodatne edukacije s Fotona laserom su kontinuirani proces, te ćemo njegove virtuoznosti polako početi primjenjivati i u našem Dental Centru.
Zakažite svoj stručni prvi pregled već – danas!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno