Envista Summit Barcelona 2024.

Dental Centar Ostojić na Envista Summitu u Barceloni

U Dental Centru Ostojić, praćenje inovacija u stomatologiji je apsolutan prioritet. Stoga smo i ove godine, od 9. do 11. svibnja 2024. godine, sudjelovali na prestižnom kongresu Envista Summit u Barceloni.

Cjeloživotno učenje u stomatologiji nije samo opcija, već nužnost. Naša branša se razvija nevjerojatnom brzinom, a mi, kao stomatolozi, moramo pratiti najnovije trendove i tehnike u svim granama stomatologije. Envista Summit nam je u tom smislu bio dragocjen izvor znanja, gdje smo usavršili svoje vještine u implantologiji, zubnoj protetici, endodonciji i mnogim drugim područjima.

Jedan od najistaknutijih inovacija u implantologiji predstavljenih na kongresu bio je ultra moderni implantatni sustav Xeal i Ti-Ultra od Nobel Biocare-a. Dizajniran za optimalnu integraciju s kostiju i mekim tkivom, ovaj sustav predstavlja vrhunsko postignuće u implantologiji.

Posebno smo bili oduševljeni NEXT programom (Network Empowering Excellence and Transformation), projektom usmjerenom na pomaganje ženama u stomatologiji. NEXT program promovira aktivnu ulogu žena u svim aspektima stomatološke prakse, od balansiranja privatnog i poslovnog života do strategija promocije sebe i svoje ordinacije. S obzirom na to da u Dental Centru Ostojić žene čine značajan dio tima, ova tema nam je bila od posebne važnosti.

Sudjelovanje na Envista Summitu u Barceloni bila je izvrsna prilika da se upoznamo s najnovijim trendovima u stomatologiji, usavršimo svoje vještine i proširimo profesionalnu mrežu. Zahvalni smo na ovom iskustvu i ponosni što je Dental Centar Ostojić bio dio tako prestižnog kongresa.

dr. Luka Ostojic

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno