Envista Summit Dubai 2023.

Velika nam je čast bila prisustvovati na još jednoj hvalevrijednoj edukaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Naša doktorica Renata prisustvovala je od 11.-13.5.2023. na kongresu Envista Summit Dubai. Razne praktične radionice vezane uz All–on-4 protokol pratile su edukacije o važnosti rendgenske dijagnostike u planiranju terapije, odabiru širine i dužine implantata, angulaciji implantata, izradi ispravnog protetskog dijela s kojim završavamo cijelu priču, a svemu po malo u daljnjem tekstu.

Pokrovitelji Envista Summita,  jedni od najjačih proizvođača u dentalnoj industriji (Nobel Biocare, Alpha Bio, Ormco, Spark, Dexis, DTX, Orascoptic, Kerr, Metrex), čije proizvode Dental Centar Ostojić koristi već dugi niz godina.

O All-on–4 protokolu smo puno govorili na našem blogu i na objavama na društvenim mrežama te pokrili sve njegove aspekte. Razvoj tehnologije u modernoj dentalnoj medicini strelovito ide prema naprijed, pa se tako dodatne edukacije i radionice o ALL-ON metodama moraju redovito posjećivati. Kod All–on-4 protokola ključna su tri faktora: dobra širina, visina te konzistencija kosti u prednjem dijelu čeljusti, dobro planiranje smjera, te adekvatan odabir širine i visine implantata te za kraj odličan i iskusan oralni kirurg.  Kod velikih čeljusnih atrofija metoda All-on-4 omogućuje pacijentima fiksno rješenje na 4 implantata.  Važnost dobre angulacije implantata za postizanje optimalne stabilnosti protetskog rada te ispravne raspodjele žvačnih sila, također jedan je od bitnih faktora kojeg su se dotakli na seminaru.

Gosti predavači kongresa jedni su od najpoznatijih doktora dentalne medicine te oralnih kirurga, a naša se doktorica Renata ponovno susrela sa svojim dragim kolegom, doktorom Paulom Malo’-om, pionirom inovacije u stomatologiji i jednim od začetnika All-on-4 metode – metode koja u najkraćem roku i na što bezbolniji način može vratiti osmijeh na lice.

Puni dojmova i puni novih znanja, vraćamo se u Zagreb, prenijeti svima vama, dragi naši pacijenti, znanje i iskustvo, te podariti vama novi osmijeh i novi život.

Svoje povjerenje prepustite nama.

Dental Centar Ostojić

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno