Izazovi svakodnevne prakse – Brzina i stručnost

Svakodnevna praksa u izradi kompleksnih implantoprotetskih radova prava je nedoumica te neprestani izazov prema perfekcionizmu kojem se teži.

U moru rješenja koji se danas nude u modernoj stomatologiji, na temelju detaljne kliničke slike, RTG-a i CBCT-a nastoji se maksimalno približiti pacijentu uzimajući u obzir njegove želje, očekivanja a naravno i financijske mogućnosti. Dobro pripremljeni i educirani pacijenti, često s već dobivenim raznim mišljenjima, gotovo da su spremni započeti terapiju, međutim nerijetko se dogodi da nakon detaljne analize i definitivnog plana terapije uslijedi šok. Razlog tome su „tihe“ i skrivene patologije (npr. ciste, granulomi, upale, zaostali korijeni, ecc..) koje godinama razaraju kost i okolna tkiva, a pacijent nema ozbiljnije simptomatologije koja bi ukazivala na potrebu za većim kirurško – protetskim zahvatima. Zato je važno već na prvom pregledu analizirati tijek terapije po fazama te pacijentu razjasniti njihovo značenje, financije te vremenski tijek.

Dental Centar Ostojić nudi suvremena kirurška rješenja u najkraćem roku. Najčešće su to ugradnje implantata, zatim kirurška vađenja zubi te metoda PRF; tretman vlastitom plazmom kako bi se ubrzala regeneracija okolnih tkiva.
Protetska rješenja su mnogobrojna; od fiksnih kompozitnih proteza (ALL-ON-4, ALL-ON-6, ALL-On-5), polufiksnih (prečke, lokatori) te mobilnih za bezube čeljusti, do metal keramičkih ili cirkon keramičkih fiksnih mostova za nadomjestak jednog ili više zubi te vraćanje estetske komponente na narušenu vanjštinu zubi.

Vraćanje osmijeha na lica svojih klijenata u Dental Centru Ostojić je misao vodilja. Njihova energija i radost nama su daljnji poticaj da budemo još bolji i uporniji u postizanju cilja.

Obratite nam se s povjerenjem!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno