Kravica za obitelj Wanjiru iz Afrike

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

PHA+PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkLzl3VXY5Z3R4dWJRIiB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIj48L2lmcmFtZT48L3A+

Prosinac i siječanj su mjeseci darivanja i mjeseci u godini koji nas tijekom blagdana podsjećaju da suosjećanje, empatija i razumijevanje prema onima koji nemaju dovoljno mora biti nit vodilja našeg društva. Nakon niza donacija raznim Udrugama u RH, Dental Centar Ostojić odlučio je prijeći granice Lijepe Naše i pomoći onima koji imaju manje od manjeg, onima kojima razni materijalni pokloni koji u Zapadnom svijetu čine Božić i blagdane, ne znače – ništa. Otišli smo do Afrike, točnije u Keniju u selo Kiforonjo u oblasti Nakuru. Udovici s petero sinova, gđi Joyce Wanjiru nisu trebale ni skupocjene haljine ni blistave cipele, njoj je trebala krava koja će joj svakodnevno davati mlijeko i s kojom će prehranjivati svoju obitelj. Donacijom tog goveda, Dental Centar Ostojić omogućio je jednoj višečlanoj obitelji sigurnije sutra, odnosno pomogli smo u onoj temeljnoj ljudskoj potrebi, a to je preživljavanje.

Veselimo se zajedno s Wanjiru obitelji i neka nam ona bude podsjetnik da hvalevrijedne akcije poput ove budu češće i da zajedničkim snagama omogućimo bolji i sretniji svijet oko nas.

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno