Savršen osmijeh uz zubne krunice

Dragi naši pacijenti,

U današnjem blogu želimo razgovarati o zubnim krunama, jednom od najpopularnijih dentalnih tretmana koji omogućuje obnovu oštećenih ili estetski nezadovoljavajućih zuba. Bez obzira jeste li izgubili dio zuba ili jednostavno želite poboljšati izgled svog osmijeha, zubne krunice mogu biti idealno rješenje za vas. U nastavku ćemo istražiti različite vrste zubnih krunica, njihove prednosti, cijene te iskustva pacijenata.

Što su zubne krunice?

Zubne krunice su dentalni nadomjesci koji se koriste za obnovu oštećenih ili oslabljenih zuba. One se postavljaju preko pripremljenog zuba kako bi se obnovila njegova forma, funkcija i estetika. Krunice su izrađene od različitih materijala, uključujući cirkonij, metal-keramiku, porculan i druge kompozitne materijale.

Vrste zubnih krunica

  1. Cirkonske krunice: Cirkonske krunice izrađene su od cirkonija, vrlo jakog i otpornog materijala koji pruža izvrsnu estetiku i dugotrajnost. Cirkonske krunice su popularne zbog svoje prirodnosti i transparentnosti, što ih čini idealnim izborom za prednje zube.
  2. Metal keramičke krunice: Metal keramičke krunice kombiniraju metalnu jezgru s vanjskim slojem od keramike. Ova kombinacija pruža izvrsnu čvrstoću i estetiku. Metal keramičke krunice se često koriste za stražnje zube zbog svoje izdržljivosti.

Prednosti zubnih krunica

  1. Obnova funkcije i estetike: Jedna od glavnih prednosti zubnih krunica je obnova funkcije žvakanja i estetike osmijeha. Krunice pokrivaju oštećene ili nepravilne zube, čineći ih jačim i privlačnijim.
  2. Trajnost: Kvalitetne zubne krunice izrađene su od materijala koji pružaju dugotrajnu funkcionalnost i estetiku, što znači da će vaš osmijeh ostati lijep i funkcionalan dugi niz godina.
  3. Prilagodljivost: Zubne krunice mogu se prilagoditi boji, obliku i veličini vaših prirodnih zuba kako bi se postigao savršen sklad s ostatkom osmijeha.

Cijena zubne krunice

Cijena zubne krunice može varirati ovisno o vrsti krunice, materijalu, lokaciji stomatološke ordinacije te individualnim potrebama pacijenta. Na primjer, cijena cirkonske krunice često je nešto viša u usporedbi s cijenom metal-keramičkih krunica zbog kvalitete materijala i estetike koju pružaju. Cijena metal keramičke krunice također može imati različite cijene ovisno o vrsti metala koji se koristi u jezgri krunice. Važno je imati na umu da, iako cijena može biti važan faktor pri odabiru zubnih krunica, treba uzeti u obzir kvalitetu materijala i rad stomatološkog i zubno-tehničkog tima.

Cirkonske krunice iskustva

Mnogi naši pacijenti izrazili su oduševljenje cirkonskim krunicama i njihovim rezultatima. Cirkonske krunice pružaju prirodan izgled, izvrsnu čvrstoću i dugotrajnost, što ih čini popularnim izborom za mnoge pacijente. Mnogi ističu kako su cirkonske krunice transformirale njihov osmijeh i poboljšale njihovo samopouzdanje.

Dental Centar Ostojić

U Dental Centru Ostojić, naša je misija pružiti pacijentima vrhunsku stomatološku skrb uz najmoderniju tehnologiju i stručan tim. Naši doktori, s bogatim iskustvom i stručnim znanjem, posvećeni su vašem osmijehu i oralnom zdravlju. Kroz individualni pristup svakom pacijentu, nastojimo osigurati najbolje moguće rezultate i iskustvo liječenja. Unutar prostorija klinike se nalazi i CBCT 2D/3D uređaj potreban za stručnu i preciznu dijagnostiku kojim rukuju isključivo naši stručni inženjeri radiologije kako bi vam osigurali najbolje moguće snimke.

Dentalni laboratorij

Surađujemo isključivo s najboljim dentalnim laboratorijima u Zagrebu, opremljenim najsuvremenijom opremom i tehnologijom, omogućavajući nam preciznu izradu zubnih krunica po mjeri svakog pacijenta. Tim stručnjaka u laboratoriju pažljivo radi na svakom detalju, osiguravajući visoku kvalitetu i estetiku zubnih krunica. Kombinacija stručnosti i vrhunskih materijala rezultira zubnim krunama koje izgledaju i funkcioniraju besprijekorno.

Investicija u savršen osmijeh

U konačnici, zubne krunice predstavljaju izvrstan način za obnovu i poboljšanje osmijeha. Bez obzira na vrstu krunice koju odaberete, investiranje u svoj osmijeh može imati dugotrajne koristi za vaše oralno zdravlje i samopouzdanje. U Dental Centru Ostojić, posvećeni smo pružanju vrhunske dentalne skrbi i podrške našim pacijentima tijekom cijelog procesa. Ako razmišljate o zubnim krunama, kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli ostvariti osmijeh iz snova.

Posjetite našu stranicu s akcijama kako biste saznali više o aktualnim promotivnim cijenama zubnih krunica i ostalih dentalnih usluga. Naša klinika nudi konkurentne cijene uz najvišu razinu stručnosti i tehnološke inovacije. Iskoristite priliku i rezervirajte svoj termin već danas! Nazovite na besplatan broj 0800 4554 ili popunite kontakt formu ispod i naš će Vam se tim javiti u najkraćem mogućem roku.

Vidimo se u Dental Centru Ostojić / Prava adresa za tvoj osmijeh!

Metal kerramičke zubne krunice u dental centru ostojić
Lepeza boja zubnih krunica u dental centru ostojić
Ordinacija dentalne medicine dental centra ostojić u zagrebu

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno