Zubobolja u vrijeme pandemije?

Rješenje pronađite u našem Dental Centru!

Najviši standardi sigurnosti u modernom dentalnom centru

Zubobolja ne zna za pandemiju! Ona jednostavno krene, zub boli i pitanje koje se postavlja jest gdje sigurno riješiti problem? Sigurnost je sada najvažnija stavka i pacijenti se boje dolaziti u zdravstvene institucije te se pitaju „je li mi sada to potrebno?“. Ali zub i dalje boli i ne prestaje – što učiniti? Mi smo tu za vas i ovim videom te opisom protokola uvjerit ćemo Vas da se poštuju svi sigurnosni protokoli vezani uz zaštitu Vašeg zdravlja i da ste u sigurnim rukama!

 

 

Protokol ulaska na termin u Dental Centar Ostojić:

1. Pacijenti dolaze sa svojom zaštitnom maskom
2. Pacijentima se u zatvorenom ulaznom pretprostoru dentalnog centra mjeri temperatura beskontaktnim toplomjerom (normalna temperatura do 37,1°C)
3. Od pacijenta se traži isprava na kojoj je dostupan OIB
4. Dok pacijent čeka u čekaoni (udaljenost od pacijenta do pacijenta je 2m, nema više od 3 pacijenta istovremeno) provjerava se u bazi podataka njegovo zdravstveno stanje i status, a u međuvremenu ispunjava upitnik o zdravlju
5. Ako su svi parametri zadovoljeni, pacijent ulazi u ordinaciju kod dežurnog doktora dentalne medicine
6. Doktori dentalne medicine zajedno s dentalnom asistenticom obučeni su i nose svu adekvatnu zaštitnu opremu po pravilima struke.

Otvoreni smo svakim radnim danom PON-PET od 7-21h i SUB 8-14h. Na raspolaganju Vam je i centar korisničke podrške na broju 0800 4554  kojem se uvijek možete obratiti i nazvati za bilo koju informaciju. Primamo hitne i bolne pacijente!

Imate potrebe za:

a) Liječenjem zuba?
b) Plombom?
c) Krunicom?
d) Imate bolan granulom ili cistu?
e) Upaljeno Vam je zubno meso i krvari?

Mi imamo rješenje za sve!

[caldera_form id=”CF5e96b970931b4″]
Javite nam se s povjerernjem i riješite svoj problem sada, i budite sigurni u etičnost i sve propisane sanitarne protokole u našem dental centru! Vidimo se!

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno