Zygoma edukacija

Zygoma edukacija 18.12.2021.

Zygoma implantati

Prisustvovanjem na raznim kongresima te kontinuiranim edukacijama omogućujemo našim pacijentima mogućnost otklanjanja svih prepreka u borbi protiv bezubosti. Ovu subotu 18.12.2021. u Double Tree Hilton hotelu u Zagrebu, održan je hvalevrijedan kongres koji je predstavio veliku lepezu rješenja kod bezubih pacijenata. Kako istima omogućiti kompletnu fiksnu rehabilitaciju gornje čeljusti u slučajevima jake čeljusne atrofije gdje klasični implantati ne mogu riješiti problem, mogu upravo već spomenuti zygoma implantati.

Gosti predavači, dr. Tommaso Grandi, sveučilišni profesor na Sveučilištu u Modeni i Reggio Emiliji, te dr. Filippo Casotto, poznati oralni kirurg koji surađuje sa Sveučilištem u Sao Paolu u Brazilu, na zanimljiv su način prikazali slučajeve velikih koštanih defekata i maksilarnih atrofija i njihovu potpunu transformaciju uz zygoma implantate i imedijatno opterećenje fiksnim protetskim komponentama.

JD implantološki sustav iz Modene, svakim danom usavršava svoje proizvode i ulaže u tehnologiju. Upravo ova vrsta T4 (100% čisti titan) implantata pokazuju se kao jako uspješan odabir u borbi protiv dugogodišnje čeljusne atrofije te omogućavaju pacijentu u 24h fiksne privremene zube. U prilogu pogledajte slike koje će vam bar malo dočarati kako je bilo na edukaciji koja Dental Centru Ostojić omogućuje otići još jedan korak dalje u dentalnoj medicini te pacijentima ponuditi rješenje i onda kada se čini da rješenja nema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno